BUNA

VIZITATI BLOG-UL.......GASITI INFORMATII UTILE

Faceți căutări pe acest blog

Powered By Blogger

duminică, 6 iunie 2010

MINERALE-SANATATE

Multe persoane stiu ca mineralele sunt esentiale pentru viata, insa nu multi isi dau seama si de importanta lor. Avand un impact foarte mare asupra organismului, deficitul de minerale o sa aiba un impact nedorit asupra ta.

Putem spune ca mineralele sunt la fel de importante pentru organism ca si respiratia. Fara acestea organismul ar inceta sa functioneze corect, iar in cazul in care deficitul are o forma severa poate duce la deces.

 

Mineralele au efect asupra aproape fiecarei functii din organism, aminteste Buzzle. Acestea au o stransa legatura cu vitaminele si nutrientii. Cu alte cuvinte, tu poti lua in fiecare zi vitamine, insa daca nu iei si mineralele corecte pentru a se lega, vitaminele nu vor fi folosite de corp in mod corespunzator, ducand la un deficit.

Cel mai bun exemplu este Calciul si vitamina D. Trebuie sa fie asimilate ambele pentru ca organismul sa le absoarba cum trebuie. Calciul este, de asemenea, necesar pentru a reactiona cu vitamina C, astfel incat organismul sa o absoarba cum trebuie.
Ia-ti doza de vitamine si minerale din fructe uscate.

 

Zincul este important pentru absorbtia vitaminei A, magneziul pentru toate vitaminele B si seleniul pentru vitamina E.

Mineralele joaca inca un rol important in corpul tau, nu sunt pur si simplu obligate sa reactioneze vitamina potrivita, ci au un impact foarte mare asupra mai multor organe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Pagina Web Servicii gratuite – Pagina Web gazduire web gratuita – pagina web jocuri gratuite – director web gratuit inscrieri gratuite – pagina web gratuita inscrieri gratis pentru servicii oferte prezentari – creare pagina web gratuita si multe alte servicii!