BUNA

VIZITATI BLOG-UL.......GASITI INFORMATII UTILE

Faceți căutări pe acest blog

Powered By Blogger

duminică, 6 iunie 2010

TRUCURI PENTRU O DIETA SANATOASA

Un regim alimentar sanatos nu trebuie sa fie greu de urmat. Uita de diete rapide si ineficiente si incearca sa-ti schimbi obiceiurile alimentare pentru totdeauna, cu cateva trucuri simple.
 

Fara sa-ti dai seama, iti sabotezi singur sanatatea prin cateva naravuri care pot fi cu usurinta date uitarii. Unul din cele mai simple lucruri pe care le poti face este sa inlocuiesti cafeaua cu ceaiul, arata iVillage.

Fie ca e vorba de ceai negru, verde sau orice alt sortiment, ceaiul contine antioxidanti care te protejeaza de boli de inima si anumite tipuri de cancer. 

 

Programul incarcat si lipsa de timp ne fac, de cele mai multe ori, sa sarim peste masa de dimineata. Adevarul este insa ca masa de dimineata este cea mai importanta, iar metabolismul va functiona mult mai bine daca nu il neglijezi.

Daca esti grabit mereu, poti manca dimineata un bol cu cereale cu lapte, iaurt sau fructe, dar si biscuiti integrali.

 

Masa de seara, care in multe familii devine un adevarat ospat, ar trebui sa fie de fapt constituita din portii mici. Asa ca schimba farfuriile normale cu cele de salata si mananca "dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un cersetor".

Pe farfuria de dimensiuni mai mici ar trebui sa se gaseasca multe fructe si legume, fiind recomandat ca acestea sa fie cat mai divers colorate. Culoarea intensa a unui aliment iti indica de obicei ca are o concentratie intensa de vitamine, minerale si antioxidanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Pagina Web Servicii gratuite – Pagina Web gazduire web gratuita – pagina web jocuri gratuite – director web gratuit inscrieri gratuite – pagina web gratuita inscrieri gratis pentru servicii oferte prezentari – creare pagina web gratuita si multe alte servicii!